09.12.2022

Ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων για την αγορά spot

Η TIMOCOM συνάπτει στρατηγική συνεργασία με SCHUNCK Group

Ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων για την αγορά spot

Η TIMOCOM και η SCHUNCK GROUP έχουν συνάψει συνεργασία για την ασφάλιση αγαθών. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πελάτες της TIMOCOM μπορούν πλέον να ασφαλίσουν τη μεταφορά μεμονωμένων αποστολών με λίγα μόνο κλικ. «Με τον νέο μας συνεργάτη, τη  SCHUNCK GROUP, οι πελάτες μας μπορούν πλέον να ασφαλίζουν εύκολα μεμονωμένα φορτία», λέει ο Gunnar Gburek, Head of Business Affairs της TIMOCOM. «Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τις μικρότερες εταιρείες και εκείνες που δεν έχουν σε εξέλιξη συμβάσεις με ασφαλιστικές εταιρείες».

«Με τον συνεργάτη μας SCHUNCK GROUP, οι πελάτες μας μπορούν πλέον να ασφαλίζουν εύκολα μεμονωμένα φορτία. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για μικρότερες εταιρείες χωρίς ασφαλιστικές συμβάσεις» Gunnar Gburek, Head of Business Affairs στην TIMOCOM

Πλήρης προστασία αντί για υποασφάλιση

Είτε χάθηκε, είτε καταστραφεί είτε παραδόθηκε λανθασμένα – κάποιος πρέπει να πληρώσει για τις οικονομικές απώλειες που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά, συμπεριλαμβανομένης της φόρτωσης και τυχόν αποθήκευσης. Ωστόσο, η νομική ευθύνη των γραφείων μεταφορών και των μεταφορέων δεν επαρκεί σε πολλές περιπτώσεις για τη διασφάλιση της αξίας των εμπορευμάτων. Εδώ παίζει ρόλο η ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων. Βασίζεται στην πραγματική αξία των εμπορευμάτων, ακόμη και αν αυτή είναι πάνω από το εκ του νόμου μέγιστο όριο ευθύνης για ασφάλιση αστικής ευθύνης μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι δεν τους μένουν περαιτέρω έξοδα σε περίπτωση απαίτησης.

«Μαζί με τον συνεργάτη μας τη TIMOCOM, μπορούμε γρήγορα και δίκαια να ασφαλίσουμε τους πελάτες ψηφιακά. Και σε κορυφαίες συνθήκες - οι πελάτες της TIMOCOM μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα premium μοντέλα αξίας έως 100.000 €», λέει ο Thomas Wicke, Διευθύνων Σύμβουλος του της  SCHUNCK Group. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους πελάτες μας να ασφαλίσουν τη μεταφορά τους - με μια διασύνδεση στην Ανταλλαγή Φορτίων TIMOCOM, δηλαδή ακριβώς εκεί που προκύπτει η ανάγκη».

Η ασφάλεια μεταφοράς εμπορευμάτων είναι ενσωματωμένη στην Ανταλλαγή Φορτίων και μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε φορτίο που εισάγεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι απαραίτητες πληροφορίες για την ασφάλιση μεταφέρονται απευθείας από την προσφορά φορτίων και δεν είναι πλέον απαραίτητες οι μη αυτόματες καταχωρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: Ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων σε λίγα δευτερόλεπτα

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top