12.11.2019

Αν όχι μόνο τα αγαθά, αλλά και τα κέρδη κρύβονται στην αποθήκη

Πως άδειοι χώροι στην αποθήκη μπορούν να μετατραπούν σε κέρδη.

(1)

Μόλις τελειώσουν τα Χριστούγεννα, η επόμενη saison βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη - για το Πάσχα. Η χρήση των αποθηκών σύντομα φτάνει τις μέγιστες τιμές και ο ελεύθερος χώρος αποθήκευσης καθίσταται ελάχιστος. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αποθηκευτικός χώρος βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. Επιπλέον, η αναζήτηση κατάλληλων παρόχων μπορεί να είναι ένας τεράστιος παράγοντας χρόνου και ο χρόνος κοστίζει χρήματα. Δεν θα είχε νόημα μια εφαρμογή που απλώς φέρνει σε επαφή τους παρόχους χώρων αποθήκευσης και Logistics και δυνητικούς πελάτες; Με ένα μόνο κλικ στο ποντίκι;

Ο ελεύθερος χώρος αποθήκευσης δεν είναι μόνο μια σπάνια εποχιακή επιχείρηση. Η προσφορά αποθηκών, φέρνει μαζί τους παρόχους αποθήκευσης και Logistics και τους πελάτες, για να βρίσκονται εύκολα και γρήγορα.

 

Πού να πάτε τα εμπορεύματα;

 

Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα: Ένα φορτηγό φτάνει στο σημείο εκφόρτωσης αργότερα από το προβλεπόμενο. Ένα φορτηγό φτάνει στο σημείο εκφόρτωσης αργότερα από ό, τι έχει προγραμματιστεί. Ο οδηγός επί τόπου διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να εκφορτώσει τα εμπορεύματα, επειδή η παραλαβή των εμπορευμάτων έχει κλείσει. Αλλά ο οδηγός πρέπει να εξασφαλίσει ότι η καρότσα είναι ελεύθερη. Επειδή εξακολουθεί να έχει μια άλλη εντολή φόρτωσης στο επόμενο σημείο και ο χρόνος πιέζει. Κάθε λεπτό που το φορτηγό είναι στάσιμο με τα προϊόντα, κοστίζει χρήματα. Πρέπει να υπάρξει μια λύση - και γρήγορα. Μια προσφορά αποθηκών δίνη μια λύση εδώ. Ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στο σημείο εκφόρτωσης ή εάν χρειάζεται πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω εποχιακών δραστηριοτήτων: Η προσφορά αποθηκών, φέρνει μαζί τους παρόχους αποθήκευσης και Logistics και τους πελάτες, για να βρίσκονται εύκολα και γρήγορα.

 

Πώς λειτουργεί μια προσφορά αποθηκών;      Μια προσφορά αποθηκών με βάση το διαδίκτυο λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης. Μπορούν να προσφερθούν και να μοιραστούν ελεύθερες αποθήκες και αποθηκευτικοί χώροι. Οι πάροχοι χρησιμοποιούν το σύστημα για να καθορίσουν την ελεύθερη χωρητικότητά τους με όλες τις σχετικές πληροφορίες. Από την άλλη πλευρά, εταιρείες που διαθέτουν αγαθά αλλά δεν διαθέτουν επαρκή ή κατάλληλο χώρο αποθήκευσης και Logistics, μπορούν να τα βρουν χρησιμοποιώντας το σύστημα. Μια αναζήτηση παρέχει αποτελέσματα που προσαρμόζονται στα εμπορεύματα που πρόκειται να αποθηκευτούν. Για το σκοπό αυτό, ο χρήστης της προσφοράς αποθηκών, εισάγει πρώτα τα επιθυμητά κριτήρια στη μάσκα αναζήτησης, όπως. π.χ. τύπος, μέγεθος ή θέση αποθήκης. Στη συνέχεια, το σύστημα υπολογίζει τις αντιστοιχίες μεταξύ της αναζήτησης και της προσφοράς ελεύθερης αποθήκευσης που έχει ήδη εισαχθεί. Το αποτέλεσμα: Μια λίστα με πιθανόν, ελεύθερο χώρου αποθήκευσης ή Logistics, παρέχει όλα τα σχετικά δεδομένα και επιτρέπει άμεση επαφή. 
Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια ανταλλαγή αποθηκών; Η απάντηση είναι απλή: Με τη βοήθεια μιας ανταλλαγής μέσω διαδικτύου, οι εταιρείες μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα και ευέλικτα σε ενδεχόμενα σημεία συμφόρησης των αποθηκών. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αποφεύγονται οι κενοί χώροι και να αξιοποιείται καλύτερα το αποθηκευτικό δυναμικό. Επειδή κενές θέσεις είναι αχρησιμοποίητο κεφάλαιο. Και μια ανταλλαγή αποθηκών προσφέρει των logistics όχι μόνο πλεονεκτήματα σε full saison. Ακόμη και όταν η ζήτηση είναι πιο χαμηλή, οι αποθήκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μια ανταλλαγή αποθηκών, οι κενές θέσεις μπορούν να αποφευχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους - και έτσι να αυξηθούν τα κρυφά κέρδη. Για τους μεταφορείς και τις εταιρείες υπεραντισταθμίζουν τα οφέλη. Με τη βοήθεια της ανταλλαγής αποθηκών, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να επιλέξετε προσφορές σε όλη την Ευρώπη και να συγκρίνετε το κόστος, με ελάχιστο προσωπικό.
Οι πιθανότητες εύρεσης κατάλληλων λύσεων στη ανταλλαγή είναι όλο και μεγαλύτερες, όσο μεγαλύτερη  και εκτενέστερη είναι η προσφορά. Για παράδειγμα, η TIMOCOM προσφέρει επίσης την προσφορά αποθηκών στην Αγορά, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διαφορετικών χώρων και τύπων αποθήκευσης στην Ευρώπη - χωρίς επιπλέον κόστος. Οι χρήστες του συστήματος έχουν αυτόματα πρόσβαση στην ανταλλαγή και ενδεχομένως σε περισσότερους από 7.000 παρόχους αποθήκης από 44 ευρωπαϊκές χώρες. Μπορούν να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα διάφορες απαιτήσεις: από τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση έως τη βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη κράτηση χώρου αποθήκευσης. Και επομένως επίσης εποχιακά αγαθά, όπως το λαγουδάκι πορσελάνης για διακόσμηση του Πάσχα, μπορούν με τη ανταλλαγή αποθηκών να βρουν τον κατάλληλο χώρο αποθήκευσης.

 

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top