25.01.2022

Αύξηση για την ψηφιοποίηση των logistics

Η TIMOCOM ανακοινώνει τεράστια ανάπτυξη πελατών - περισσότεροι από 50.000 πελάτες χρησιμοποιούν το Smart Logistics System της FreightTech εταιρείας.

Η TIMOCOM συνδέει τα ευρωπαϊκά logistics

Erkrath,  25.01.2022 - Οι εταιρείες FreightTech  προσφέρουν στους πελάτες ψηφιακή υποστήριξη των logistics στη διαχείριση των ψηφιακών διαδικασιών. Αυτό ακριβώς κάνει την Αγορά της TIMOCOM  και συνοδεύει τους πελάτες από την έναρξη της επιχείρησης έως την επεξεργασία πληρωμών . Όλο και περισσότεροι συμμετέχοντες στην αγορά χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία. Η εταιρεία πληροφορικής έσπασε πρόσφατα το όριο των 50.000 πελατών και είναι ικανοποιημένη για τη διαρκή εμπιστοσύνη στον κλάδο των logistics:   "Αυτό είναι ένα ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας και ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο προς το όραμά μας για έναν κόσμο χωρίς προκλήσεις τον logistics", σχολιάζει ο Tim Thiermann  , Managing Partner της TIMOCOM  . 

"Αυτό είναι ένα ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας και ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο προς το όραμά μας για έναν κόσμο χωρίς προκλήσεις των logistics", σχολιάζει ο Tim Thiermann, Managing Partner της TIMOCOM.

«Η προθυμία για ψηφιοποίηση έχει αυξηθεί πάρα πολύ λόγω των εξαιρετικών συνθηκών των δύο τελευταίων ετών. Αυτό φαίνεται και στην ανάπτυξη των πελατών μας», λέει ο Tim Thiermann, Managing Partner της TIMOCOM. "Το να σας παρέχουμε μια αξιόπιστη πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να βρείτε νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες και να απλοποιήσετε τις εργασιακές σας διαδικασίες είναι και θα παραμείνει ο ισχυρισμός μας." Το γεγονός ότι η FreightTech ανθεί δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στα επιχειρηματικά στοιχεία της TIMOCOM: Η Fraunhofer SCS διαπίστωσε, ότι η πλειονότητα των περίπου 350 Start Ups στα logistics που προσφέρουν τώρα τις υπηρεσίες τους σε γερμανόφωνες χώρες, προσφέρουν τεχνολογία ή υπηρεσίες που υποστηρίζουν υπηρεσίες logistics.

 

Η αγορά μεταφορών παραμένει τεταμένη

 

Η Αγορά της TIMOCOM προσφέρει στους πελάτες ψηφιακή υποστήριξη των logistics  στη διαχείριση των ψηφιακών διαδικασιών - από την έναρξη της δουλειάς έως την επεξεργασία πληρωμών.


 Έως και 800.000 προσφορές φορτίων και φορτηγών δημοσιεύονται καθημερινά από περισσότερους από 135.000 χρήστες στην ανταλλαγή φορτίων και φορτηγών. Το 2021 υπήρχαν συχνά πάνω από 1 εκατομμύριο διεθνείς προσφορές φορτίου την ημέρα για τις οποίες το σύστημα αναζητούσε κατάλληλα φορτηγά. Επιπλέον, περισσότερα από 175.000 φορτηγά παρακολουθήθηκαν μέσω του συστήματος Tracking κατά τη διάρκεια του έτους και υπολογίστηκαν σχεδόν 37 εκατομμύρια διαδρομές.

 

Τα logistics αποκτούν μεγαλύτερη σημασία, γεγονός που οφειλόταν και στην πρόσφατα πολύ τεταμένη κατάσταση στην αγορά μεταφορών. «Οι προκλήσεις της έλλειψης οδηγών και οι σπάνιες μεταφορικές δυνατότητες θα συνεχίσουν να απασχολούν την παγκόσμια οικονομία το επόμενο έτος», λέει ο Gunnar Gburek Head of Business Affairs. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η TIMOCOM προσφέρει απλές και ευέλικτες λύσεις για την αντιμετώπιση των σημείων συμφόρησης στη μεταφορά και την παράδοση στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την TIMOCOM θα βρείτε στη σελίδα www.timocom.com.

 

Μήκος: 2.391 χαρακτήρες με κενά.

 

Σχετικά με την TIMOCOM

Η TIMOCOM GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους FreightTech εταιρεία. Ο ειδικός πληροφορικής και δεδομένων υποστηρίζει τους πελάτες του με έξυπνες, ασφαλείς και απλές λύσεις για την επίτευξη των στόχων τους στον τομέα logistics. Το Smart Logistics System συνδέει περισσότερες από 50.000 πιστοποιημένες εταιρείες που προσλαμβάνουν έως 800.000 διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων και οχημάτων κάθε μέρα.

Κατεβάστε τα δελτία τύπου
top